nove-interni-studio-blizzardu-chysta-novou-hru
Novinka Nové interní studio Blizzardu chystá novou hru

Nové interní studio Blizzardu chystá novou hru

sleepless.

sleepless.

14. 7. 2007 08:54 1
Reklama

Spoluzakladatel Blizzard Entertainment a víceprezident vývoje Frank Pearce prozradil, že byl uvnitř Blizzardu ustaven další vývojářský tým, který nyní pracuje na novém titulu a nemá tedy co dočinění s World of Warcraft ani StarCraft 2.

Bohužel nechtěl Pierce prozradit nic víc, než že je onen projekt něco opravdu skvělého. Může jít o další Diablo hru, může jít o něco úplně nového, ale vyloučena není ani možnost, že jde o další pokus zrealizovat problémový StarCraft Ghost projekt.

Nedá se bohužel předpokládat, že se podrobnosti o oné nové hře dozvíme už během BlizzConu, který se koná od 3. do 4. srpna. Tvůrci z Blizzardu jsou totiž velmi dobří v utajování informací a navíc nemají ve zvyku odhalovat nové projekty dříve než jsou v poměrně pokročilé fázi vývoje.

Každopádně, Frank Pearce dále prozradil, že Blizzard Ent. v současnosti zaměstnává na celém světě zhruba 2700 lidi. Většina z nich přitom pracuje v zákaznické podpoře World of Warcraft. Co se vývojář týče, tak těch v Blizzardu pracuje asi 350. 135 jich maká na WoWku, 40 na StarCraftu 2, 40 na onom novém a neznámém projektu, 85 zaměstnanců čítá divize vytvářející CG filmečky a zbytek pracuje v testovacím, čili Q/A oddělení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama