ropper-vysvetluje-poplatky-v-hellgate-london
Novinka Ropper vysvětluje poplatky v Hellgate: London

Ropper vysvětluje poplatky v Hellgate: London

sleepless.

sleepless.

16. 7. 2007 14:14 1
Reklama

Šéf tým Flagship Studios Bill Ropper nemá pocit, že by on a jeho spolupracovníci hráče nějak obírali, když hodlají pro akční RPG Hellgate: London zavést službu, v rámci níž budou mít hráči možnost získat řadu výhod díky pravidelným měsíčním platbám.

„Chtěli jsme lidem nabídnou to nejlepší z obou světů. Nabídnout lidem zdarma dostupný obsah, který očekávají, protože je to hra od lidí co dělali Diablo. Zároveň však chceme lidem nabídnout proud nového obsahu, který bude do hry průběžně přidávat nové herní módy, modifikace, questy, lokace, nepřátele, speciální události, týdenní události, opravy bugů a možná i nové frakce a třídy,“ vysvětluje Ropper.

Měsíční předplatné, které bylo už dříve stanoveno na 9.95 dolarů, je nutné k tomu, aby mohl v rámci Flagship fungovat Live tým, který se bude o všechno výše uvedené starat, stejně jako o čtyřiadvacetihodinnou podporu, tak jako tomu je i MMO her.

Hráči, kteří nehodlají měsíčně žádné poplatky platit se k novému obsahu dostanou také, ale až v podobě klasických datadisků, či updatů. V zásadě je tedy jedno, jestli bude hráč platit měsíčně za kompletní servis a nový obsah, ně nějž nebude muset čekat, nebo zaplatí jednou za půl roku za expansion, na který si počká. Jinak informace o tom, co konkrétně budou mít plátci měsíčního předplatného Hellgate: London k dispozici, najdou zájemci za tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama