lide-z-bungie-hovori-o-halo-ds-ktere-neni
Novinka Lidé z Bungie hovoří o Halo DS, které není…

Lidé z Bungie hovoří o Halo DS, které není…

sleepless.

sleepless.

19. 7. 2007 09:07
Reklama

Za poslední zhruba rok se zvěsti o chystaném Halo titulu pro handheld DS objevily už několikrát. Vývojáři z Bungie je však pokaždé přešli obvyklým „No comment“ argumentem. Tentokrát však sebrali prostřednictvím Briana Gerarda a Franka O’Connora veškerou odvahu a DS verzi Halo titulu promluvili v rozhovoru pro Siliconeru.

Skutečnost je taková, že tvůrci z Bungie sami žádný Halo DS titul nevyvíjí ani nechystají. Frank O’Connor však přiznal, že už byli s návrhem Halo DS hry několikrát kontaktováni. Brian Gerard k tomu dodává: „Je pravděpodobné, že někdo vytvořil prototyp a snažil se jej nabídnout. Oficiálně financovaný, nebo schválený projekt Halo DS hry však nikdy neexistoval.“

Brian Gerard ani Frank O’Connor však za Bungie nevyloučili, že se někdy nějaký Halo titul na handheldech objeví. Teď se však nic nechystá. Podle Franka je hlavní problém v tom, že DS není platforma stavěná pro FPS (a co Metroid?). Fank by raději viděl Halo brand zpracovaný pro handheldy v podobě jiného žánru. Možná 2D střílečka, ale ne FPS. V tom případě bychom tedy Frankovi doporučili, aby si našel informace o fanouškovském projektu Halo Zero, který jeho představu dokonale splňuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama