ut3-nebude-pouzivat-games-for-windows-live
Novinka UT3 nebude používat Games for Windows LIVE

UT3 nebude používat Games for Windows LIVE

sleepless.

sleepless.

20. 7. 2007 08:54 3
Reklama

Chystaný soudní spor se Silicon Knights stranou, tvůrci z Epic Games musí samozřejmě myslet i na tituly, které připravují. Aktuálně jsou to PC a PS3 verze 3D akce Unreal Tournament 3, jejichž budoucí majitelé si možná - někdy v budoucnu - zahrají online multiplayer proti sobě, pěkně na jednom serveru. Ale opravdu jenom možná.

V svém postu na UT fóru to naznačil šéf Epic Game Mark Rein, když prozradil, že PC verze určitě nebude pro online multiplayer používat platformu Games for Windows LIVE. Pro hráče z ČR je to velmi dobrá zpráva, protože GfW LIVE není v naší zemi aktuálně oficiálně podporována. Každopádně, vývojáři z Epic Games se zatím nerozhodli, jestli UT3 nabídne podporu cross-platform multiplayeru, kdy by tedy proti sobě i spolu mohli hrát majitelé PC a PS3 verzí hry. Nejsou si totiž jisti, jestli vůbec hráči o něco takového stojí. Určitě si však budou s tímto prvkem zahrávat, jenom aby zjistili, jestli je jeho implementace možná.

Jinak je plán takový, že PS3 online multiplayer bude fungovat z PC serverů, takže by s jejich počtem neměl být žádný problém. To je výhoda otevřeného přístupu spol. Sony (který má samozřejmě i své nevýhody, jako všechno na světě), která third-party partnery nechá sama rozhodovat o tom, jak se o zázemí multiplayer podpory u svých her postarají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama