world-of-warcraft-se-docka-sveho-komiksu
Novinka World of Warcraft se dočká svého komiksu

World of Warcraft se dočká svého komiksu

sleepless.

sleepless.

24. 7. 2007 07:13
Reklama

Více než 8.5 milionů hráčů MMORPG World of Warcraft na celém světě bude mít zase nad čím sli… nač se těšit. Vydavatelství DC Comics totiž oficiální cestou potvrdilo, že v současnosti připravuje World of Warcraft komiks, který bude vydávat skrze svůj label WildStorm.

WoW komiks bude psát Walter Simonson (Thor, Orion) a kreslit jej budou Ludo Lullabi a Sandra Hope. Prvních šest čísel WoW komiksu bude vycházet ve dvou verzích, jež se budou odlišovat obálkami. O jednu se vždy postará komiksová superstar Jim Lee a o druhou pak Samwise Didier, art director Blizzard Entertainment.

Příběh první řady WoW komiksu začne nalezením neznámého muže na pobřeží Kalimdoru, který vůbec netuší kdo je, nezná svoji minulost a nemá páru, jak se v Kalimdoru octl. Muž je okamžitě zajat do otroctví orckým šamanem a musí tvrdě bojovat o přežití proti členům Alliance i Hordy. Nebude však celou dobu stát sám proti všem. Na své cestě za tajemství vlastní minulosti mu budou pomáhat příslušníci řady dalších ras.

Ukázkové artworky z komiksu budou k vidění na akci Comic-Con International v San Diegu, která začíná už ve čtvrtek. No a příští rok se snad konečně fandové WoW dočkají svého sitcomu. Něco jsme slyšeli i o tom, že Disney chystá svoji verzi kresleného WoW seriálu, který pak poběží každou sobotu ráno vedle Pokémonů a Malé mořské víly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama