dalsi-slovni-tanecky-na-tema-crysis-pro-konzole
Novinka Další slovní tanečky na téma Crysis pro konzole

Další slovní tanečky na téma Crysis pro konzole

sleepless.

sleepless.

1. 8. 2007 08:57 3
Reklama

Crysis na konzolích? Bože můj proč zase? Vždyť tahle otázka se dokolečka omílala na konci minulého a počátku tohoto roku, no a teď je to tu zase. Šéf Cryteku Cevat Yerli na otázku, zdali by Crysis mohla fungovat na konzolích prohlásil: „Teoreticky může cokoli běžet na čemkoli. Crysis by se mohla objevit na PS3 a Xbox 360. Jen to vyžaduje optimalizaci, což tvrdíme od začátku. Co ovšem není možné, to je současné vydání Crysis na PC, PS3 a Xboxu 360, poněvadž bychom kvůli tomu museli obětovat kvalitu. Znovu tedy opakuji, nejdříve (Crysis) na PC a pak se uvidí“.

Cevat Yerli zároveň upozornil, že v současné době Crytek žádné konzolové verze Crysis nechystá. Všechno záleží na tom, co všechno se dá z konzolových platforem vytáhnout. Podle Yerliho se vývojáři z Cryteku nevrhnou do vývoje hry pro jakoukoli platformu do chvíle, než jsou si jistí, že na dané platformě půjde o tu nejlepší dostupnou hru (v daném žánru zřejmě).

Výsledek je takový, že Cevat Yerli pouze rozčeřil hladinu a jinými slovy zopakoval to, co Crytek oficiálně říká už od minulého roku. Crysis pro konzole se nechystá. Není však vyloučeno, že se konzolový Crysis titul objeví. Nepůjde však o port, ale jiný titul ze stejného světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama