wrath-of-the-lich-king-nazev-2-wow-datadisku
Novinka Wrath of the Lich King - název 2. WoW datadisku?

Wrath of the Lich King - název 2. WoW datadisku?

sleepless.

sleepless.

1. 8. 2007 07:33
Reklama

Německá hodnotící organizace Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle, čili USK znovu zasahuje. Nedávno její stránky odhalily, že se blíží vydání demoverze 3D akce BioShock a nyní zas vyplivly možný název druhého datadisku pro MMORPG World of Warcraft. Když si dáte na homepage USK vyhledat termín „world of warcraft“, tak vám kromě řady jiných záznamů vyjede i World of Warcraft: Wrath of the Lich King (GC-Demo). U záznamu je přitom uvedeno, že byl ohodnocen 30. července, jedná se o Add On pro PC a je určen starším 12 let.

Označení GC-Demo v závorce za názvem jasně naznačuje, že USK zhodnotila demoverzi něčeho, co bude na konci srpna prezentováno na Games Convention v Lipsku. V té době už by měl být přitom nový WoW datadisk představen a dojít by k tomu mělo v průběhu BlizzConu, který se koná tento pátek a sobotu.

Vyloučit samozřejmě nelze, že byl název Wrath of the Lich King speciálně vymyšlen jenom pro Game s Convention demo a datadisk samotný se bude jmenovat jinak. Smysl takového kroku nám však trošku uniká. Ze všeho nejlepší tedy bude počkat, s čím vývojáři z Blizzard Ent. během BlizzConu přijdou. Wrath of Lich King si zatím píšeme do deníčku s poznámkou – možný název druhého WoW datadisku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama