nova-mmo-divize-bethesdy-zenimax
Novinka Nová MMO divize Bethesdy/ZeniMax

Nová MMO divize Bethesdy/ZeniMax

sleepless.

sleepless.

2. 8. 2007 06:38
Reklama

Debat na téma „je The Elder Scrolls IV: Oblivion offline MMORPG“ proběhlo opravdu hodně a některé z nich možná skončily i fackovanou. Tohle tu tedy znovu řešit nebudeme, poněvadž na to má každý svůj vlastní názor a vlastně je to označení stejně absurdní a protiřečí si, tak.

Raději budeme řešit možnost, že se od Bethesdy do budoucna dočkáme skutečného MMORPG nebo MMO titulu. Nasvědčuje tomu zahájení činnosti nové divize Bethesdy nazvané ZeniMax Online Studios (Bethesda sama je součástí spol. ZeniMax Media Group), která se bude specializovat na vývoj online a MMO her.

Novou MMO/online divizi povede Matt Firor, spoluzakladatel týmu Mythic Entertainment (nyní EA Mythic) a hlavní designér MMO Dark Age of Camelot i několika jeho datadisků. Firor opustil Mythic už v roce 2006, aby v tomto týmu nadále působil na kontrakt jako poradce pro vývoj. Další zhruba rok se pak Firor věnoval poradenské činnosti v oblasti MMO her, no a teď se tedy přidal k ZeniMax Online Studios.

Zatím není jasné, co ZeniMax Online Studios chystá, ale Fallout Online to není určitě (Práva na tvorbu Fallout MMO má až do dubna 2008 Interplay. Pokud do té doby vývoj zahájen nebude, přejdou práva na Bethesdu/ZeniMax), tzakže nám zbývá buď něco nového nebo The Elder Scrolls MMO.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama