sberatelska-edice-zaklinace-vyprodana-za-hodinu
Novinka Sběratelská edice Zaklínače vyprodána za hodinu

Sběratelská edice Zaklínače vyprodána za hodinu

sleepless.

sleepless.

2. 8. 2007 13:27 5
Reklama

O půlnoci z 31. července na 1.srpna 2007 byl v českých luzích a hájích oficiálně zahájen předprodej sběratelské edice akčního RPG Zaklínač od CD Projektu. No a za pár desítek minut pak byl předprodej zase ukončen. Důvodem nebyly žádné organizační a jiné problémy, ale fakt, že byly všechny předobjednávky sběratelské edice prostě vyprodány.

Nejrychleji šla na odbyt sběratelská edice s postavičkou Geralta, která byla zájemci z řad hráčů vykoupena během 1 minuty (pro ČR bylo k dispozici jenom 100 kusů). Zbylé sběratelské edice pak byly vyprodány během 20 minut. Zájem byl takový, že několika prodejcům spadly servery, které byly naštěstí za několik minuty zprovozněny.

Sběratelská edice RPG Zaklínač, která se prodávala za 1599,- už je tedy vyprodaná a můžete se jenom modlit, že na ni někde náhodně (třeba v aukci) narazíte, pokud jste po ní nějak výrazně toužili. Nicméně, standardní edice, která také nabízí spoustu nadstandardních prvků (podrobné info najdete v této novince), vám samozřejmě nikam neutekla ani neuteče. Do prodeje se dostane 26. října za cenu 999,- Kč. Další informace o Zaklínači najdete na této stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama