zombie-akce-left-4-dead-vyjde-az-pristi-rok
Novinka Zombie akce Left 4 Dead vyjde až příští rok

Zombie akce Left 4 Dead vyjde až příští rok

sleepless.

sleepless.

4. 8. 2007 10:34
Reklama

Navzdory tomu, že za vývojem zombie akce Left 4 Dead nestojí lidé z id Softu, ale tvůrci z Turtle Rock Studios a Valve, tak je hra aktuálně prezentována na QuakeConu, kde je k dispozici hratelná verze. No a jak pro Eurogamer potvrdil zástupce Valve Chet Faliszek, tak zájem účastníků QuakeConu o Left 4 Dead je až nečekaně veliký.

To je však v tuto chvíli vedlejší. To hlavní, co Faliszek redaktorům Eurogameru prozradil, je informace o posunu termínu vydání obou verzí Left 4 Dead až na příští rok. V současnosti prý tvůrci vydání hry směřují na samotný začátek roku 2008, ale jisté nic není.

Důvodem, který nakonec tvůrce z Turtle Rock a Valve vedl k posunutí termínu vydání Left 4 Dead, je obvyklá snaha o dosažení maximální kvality.  „Chceme si být jisti, že až hra vyjde, tak bude vážně skvělá.“ řekl Faliszek Eurogameru. Lze jenom doufat, že se ctnostného cíle podaří tvůrcům dosáhnout. Jinak je na jednu stranu škoda, že Left 4 Dead nevyjde letos, ale na druhou stranu zase ne, poněvadž je letošní podzimní/zimní období stejně doslova přecpáno potenciálně zajímavými tituly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama