podpora-mysi-a-klavesnice-v-ut3-pro-ps3
Novinka Podpora myši a klávesnice v UT3 pro PS3

Podpora myši a klávesnice v UT3 pro PS3

sleepless.

sleepless.

7. 8. 2007 09:43 3
Reklama

Většinu USB klávesnic a myší lze k PS3 bez problémů připojit a používat pro navigaci menu, browsení, pro práci v Linuxu a vyplňování různých kolonek. Pro hraní, hlavně tedy FPS titulů na PS3, už ovšem kombo myš + klávesnice použít nelze. Standardním ovladačem je přeci jenom SIXAXIS gamepad a právě pro něj tvůrci svoje hry optimalizují. Kdyby chtěli podporu myši a klávesnice přidat, tak by to pro ně znamenalo docela dost práce navíc.

Naštěstí, vývojáři z Epic Games se nějaké té hokny přesčas nebojí a jak nedávno na oficiálním Epic fóru potvrdil Mark Rein, tak PS3 verze Unreal Tournament 3 podporu myši a klávesnice nabídne.

„Tak jsem se na to ptal Steva Polgeho a ten mi řekl, že v PS3 verzi UT3 podpora myši a klávesnice bude. Je si jistý (Steve Polge), že ji zvládneme implementovat takovým způsobem, aby ani jedna strana (ti co používají gamepad a ti co používají m+k) neměla pocit, že je ovládání zkriplené. Taky nabídneme lidem možnost si zvolit jestli chtějí, či nechtějí povolit společné hraní hráčů používajících myš + klávesnici a gamepad. Fakt si myslím, že budete UT3 milovat,“ sdělil Rein komunitě, která tuto informaci přijala velmi pozitivně.

My už k tomu dodáme jen tolik, že PS a zřejmě i PC verze Unreal Tournament 3 vyjde letos v listopadu, zatímco potvrzená Xbox 360 se na trhu objeví až příští rok. Všechny tři verze hry však budou podporovat hráči vytvořené i oficiální modifikace, což na PC není nic nového, ale v konzolovém segmentu určitě ano.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama