zvolte-finalni-nazev-pro-pokracovani-f-e-a-r
Novinka Zvolte finální název pro pokračování F.E.A.R.

Zvolte finální název pro pokračování F.E.A.R.

sleepless.

sleepless.

7. 8. 2007 09:22 37
Reklama

Jak jistě – jako fanoušci FPS F.E.A.R. – víte, tak tvůrci z týmu Monolith nemohou pro její skutečné pokračování použít název obsahující výraz F.E.A.R. Veškerá práva na něj totiž vlastní spol. Sierra, která se jala produkovat milion F.E.A.R. datadisků, poněvadž zase nemá práva na to, aby mohla sama (přes third-party tým) vyprodukovat pokračování F.E.A.R. Tuto patovou situaci v současnosti řeší právníci, ale dohoda je zřejmě nemožná.

Proto tvůrci z Monolith před časem vyhlásili soutěž, v jejímž rámci zúkolovali fanoušky, aby sami navrhli vhodný název pro pokračování F.E.A.R. Ze spousty došlých návrhů byly nakonec vybrány tři, z nichž teď bude vybrán název finální, který bude pro hru použit. Výběr finálního názvu ze tří možností si však tvůrci nevzali na sebe, ale opět o to žádají komunitu fanoušků, potažmo každého, kdo o to projeví zájem.

Pokud tedy máte zájem, tak se přesuňte na tuto stránku a ze tří možností – Dead Echo, Project Origin a Dark Signal – vyberte tu, která je podle vás nejlepší a nejvhodnější. Měli byste si však pospíšit, protože hlasování bude ukončeno v pátek 10. srpna.

Pokud se chcete pobavit, tak se určitě mrkněte i za tento odkaz, kde jsou humorným způsobem rozebrány názvy, které fandové navrhli, ale nakonec byly vývojáři zamítnuty. Informace o hře samotné pak hledejte buď v této novince nebo v tomto rozhovoru na IGN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama