stahujte-anglicke-demo-akcniho-rpg-loki
Novinka Stahujte anglické demo akčního RPG Loki

Stahujte anglické demo akčního RPG Loki

sleepless.

sleepless.

9. 8. 2007 19:58 4
Reklama

Zatímco ve Francii už je akční RPG Loki v prodeji několik měsíců, tak třeba v Anglii hra vyjde až 24. srpna a v ČR pak ještě o fous později, ovšem v lokalizované podobě a za tři kilča od TopCD. Hru si ovšem můžete klidně vyzkoušet už nyní, k čemuž vám poslouží právě vydaná hratelná anglická demoverze.

Anglické demo akčního RPG Loki je obsahově totožné s demem francouzským (to abyste jej nestahovali znovu, pokud už to žabožroutské máte), které už je venku od poloviny června. To znamená, že demo hráče uvede do role severského bojovníka, kterého je možné „vypracovat“ až na 20. level, přičemž v plné verzi hry bude maximem level 200.

Úkolem hráče v demu bude - kromě likvidace desítek až stovek nepřátel – nalezení elementů potřebných k porážce demo bosse, kterým je mýtický vlk Fenrir, syn proradného severského boha Lokiho, jenž se při ragnaröku postavil proti Odinovi a jeho squadře. Dohrání dema by mělo i těm nejpečlivějším hráčům zabrat několik hodin. Podle toho si můžeme odvodit i trvanlivost plné verze hry, která navíc nenabízí jenom jednu, ale hnedka čtyři hratelné postavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama