3-nove-mapy-pro-x360-f-e-a-r-zadarmo
Novinka 3 nové mapy pro X360 F.E.A.R. - zadarmo

3 nové mapy pro X360 F.E.A.R. - zadarmo

sleepless.

sleepless.

13. 8. 2007 11:18
Reklama

Společnost Vivendi Games tlačí do majitelů Xbox 360 verze FPS F.E.A.R. tolik obsahu, co se do nich vejde, respektive co se dá odehrát. V předchozích měsících vydala obsahové updaty, které přinesly nové MP módy (Control, Conquer All) a okolo devíti nových multiplayer map. Podobně vysokou frekvencí updatů, které navíc mají jakýs takýs smysl, se snad na XBLM žádný jiný titul pochlubit nemůže.

Jakoby to však nestačilo, tak dnes Vivendi nabízí všem zájemcům další várku nových MP map pro X360 verzi F.E.A.R. Konkrétně to jsou 3 nové mapy, které jsou navíc k dispozici úplně zadarmo, což vždycky potěší.

Ecosphere – mapa zasazená do prostředí se spoustou bujně kvetoucí vegetace, kde své schopnosti otestují hlavně snipeři.

Hotel – těsné prostředí polorozpadlého hotelu je ideální pro nečekané vyjuknutí zpoza rohu. Tady si na své přijdou hlavně hráči s vrozenými schopnostmi pro boj tváří v tvář.

Sewers – troška smradu ze stoky snad nikoho nikdy nezabila, zvlášť když je to zadarmo. V této mapě bude hráč bojovat nejenom s nepřáteli, ale i s tmou a šílenou změtí trubek a potrubí. Klaustrofobici pozor, tady vám bude zle jako na řetízkáři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama