book-10-pro-lotr-online-vyjde-21-srpna
Novinka Book 10 pro LOTR Online vyjde 21. srpna

Book 10 pro LOTR Online vyjde 21. srpna

sleepless.

sleepless.

13. 8. 2007 14:32 1
Reklama

Současní i budoucí hráči MMO The Lord of the Rings: Shadows of Angmar se mohou pomaloučku připravovat na druhý velký obsahový update, který pod názvem Book 10: The City of the Kings vyjde 21. srpna 2007.

Update bude příběhově navazovat na události z Book 9. Hráče tedy čeká setkání s Amarthiel, která se dostala k palantíru z Carn Dûm a hodlá si na Annúmias zřídit své nové sídlo, zatímco hledá prsten moci Narchuil. Dúnadani se ji v tom snaží zabránit a musí využít své poslední šance k tomu, aby zaslepili jedno z očí Angmaru.

Kromě pokračování hlavní příběhově linie nabídne Book 10 přes 100 nových questů, nová monstra, nová dobrodružství a upravené uživatelské rozhraní, aby si hráči mohli sami nastavit velikost jednotlivých panelů dle svých potřeb.

K dalším novinkám patří systém směny (hráč může vyměňovat trofeje z boje za užitečné předměty, brnění, zbraně) a reputace (hráč získává pozitivní a negativní reputaci u jednotlivých ras na základě množství dokončených questů), prvek zvaný Critter Play (hraní za kuře a prozkoumávání Středozemě z úplně nového úhlu pohledu - počet zvířátek, za něž bude možno hrát, se bude rozšiřovat) a tzv. Legendary Play prvek (hráč může použít své Destiny body k hraní za lovce ze severu či trolla, aby pomohl k získání strategické výhody pro své spojence). Ukázky z Book 10: The City of the Kings najdete pod textem a za tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama