predstaveni-datadisku-c-c3-kane-s-wrath
Novinka Představení datadisku C&C3: Kane‘s Wrath

Představení datadisku C&C3: Kane‘s Wrath

sleepless.

sleepless.

14. 8. 2007 13:15
Reklama

Tvůrci z EA LA splnili svůj slib a právě dnes vydali první díl své pravidelné Battlecast Prime Time show, která je dlouhá přes 40 minut, je udělaná opravdu profesionálně, dívá se na ní dobře a hlavně, přináší opravdu zajímavé informace. Pokud vás zajímá obsah jednotlivých částí pořadu, tak si jej pěkně pusťte sami. My se tu budeme zabývat pouze jedním segmentem, v němž producent Jim Vessella představil datadisk Command & Conquer 3: Kane's Wrath, který na Xboxu 360 i PC vyjde někdy v prvních měsících příštího roku.

Command & Conquer 3: Kane's Wrath se bude zabývat lídrem NODu Kanem a jeho povstáním z mrtvých po druhé Tiberiové válce, provede hráče třetí Tiberiovou válkou a událostmi, které po ní budou následovat. Datadisk bude opět prošpikován hranými filmečky, v nichž vystoupí nejenom staré známé ksichty, ale i několik postav zbrusu nových. Chybět samosebou nebude ani Kane.

Hlavně však datadisk přinese nový herní mód Global Domination, což je kombinace klasické kampaně a globálně-strategické hry typu Risk – jenom mnohem adrenalinovější a zajímavější. Hráč totiž v Global Domination nebude řídit pouze jednotky v rámci jedné bitvy, ale bude organizovat celou vojnu. Bude určovat pohyb celých pluků podle situace na bojišti, strategicky rozmisťovat důležité jednotky typu Ion Cannon či Mammoth tank a když bude třeba, vrhne se pak přímo do boje, aby se postaral pozitivní výsledek.

Každá ze tří frakcí navíc dostane nové jednotky, upgrady, zkrátka tradiční datadiskový materiál včetně 24 nových map. Neobvyklé je, že každá frakce dostane jednu sub-frakci, jež bude disponovat modifikovanými jednotkami, upgrady a speciálními schopnostmi.

Xbox 360 verze datadisku překvapí majitele microsoftí konzole nový uživatelským rozhraním, které bude mít podobu kulatého meníčka umožňující správu vlastní základy odkudkoli na mapě, aniž by hráč musel na svoji základnu zaskrolovat. Tak, to je víceméně všechno, co zatím o datadisku víme. Další informace se snad dozvíme co nejdříve, nejpozději během Games Convention v Lipsku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama