dalsi-info-o-projektu-borderlands-od-gearboxu
Novinka Další info o projektu Borderlands od Gearboxu

Další info o projektu Borderlands od Gearboxu

sleepless.

sleepless.

16. 8. 2007 15:17
Reklama

Update: 17:59 - Oficiální tisková zpráva dorazila od Take 2 v mezičase až k nám, ale nic nového oproti informacím z CVG nenabízí. 

Na CVG se objevily nové informace o včera odhalené postapokalyptické akční hře Borderlands od Gearbox Software. Vydavatelem hry bude společnost Take 2/2k Games a má se v prvé řadě jednat o akci automobilovou, která však bude obsahovat i dostatečné množství segmentů, v nichž se bude střílet po zatím neznámých nepřátelích z pohledu první osoby.

Jinak těch nových informací na CVG zas tak moc zveřejněno nebylo, což je dáno faktem, že stejně skoupá na konkrétní info je i v mezičase vydaná tisková zpráva. Rozhodně zajímavě zní podpora online kooperace až pro 4 hráče (s tím, že se kterýkoli hráč může kdykoli přidat a kdykoli zase odejít) a hlavně systém generování obsahu, díky němuž prý Borderlands nabídne takřka neomezené množství misí odlišného charakteru, prostředí, nepřátel, zbraní, předmětů a dalších prvků. Hra by měla vyjít v průběhu příštího roku na PC, Xboxu 360 a PlayStation 3. Další informace se snad o Borderlands dozvíme nejpozději během Games Convention v Lipsku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama