mmo-archlord-100-zdarma-i-s-datadiskem
Novinka MMO ArchLord 100% zdarma i s datadiskem

MMO ArchLord 100% zdarma i s datadiskem

sleepless.

sleepless.

16. 8. 2007 14:50
Reklama

ArchLord bylo původně zcela standardní placené MMORPG, které si zájemci museli koupit v obchodě a pak kvůli hraní platit pravidelné měsíční poplatky. Aniž by to tvůrci přiznali, tak byl kvůli nezájmu hráčů původní model pozměněn, když se společnost Codemasters rozhodla zbavit měsíčních poplatků. Hráčům tak od prosince minulého roku stačilo zakoupit hru v obchodě a pak mohli hrát zcela zadarmo. Ani tento poměrně agresivní krok však popularitě hry zřejmě nijak zvlášť nepomohl.

Dnes se totiž společnost Codemasters ozvala znovu s tím, že je ArChlord všem zájemcům k dispozici úplně zadarmo. Hráči už tedy nemusí platit ani za hru ani za její další hraní. Ještě ke všemu jim spol. Codemasters nabídla zcela zadarmo nový expansion Episode 2: Season of Skete.

Spol. Codemasters samozřejmě nemůže přiznat, že je ArchLord kolosální propadák a snaží se své aktuální kroky prezentovat jako dosažení významné fáze v kontinuálně probíhajícím vývoji hry. Ostatně podívejte, jak to celé okomentoval Ed Relf, šéf marketingu Codemasters Online: „Jsme jako u vytržení z toho, že jsme se dostali do fáze, kdy můžeme ArchLord nabídnou jako zdarma přístupné MMORPG, což značí dosažení dalšího cíle v probíhajícím vývoji. Od svého vydání ArchLord komunita rovnoměrně roste a jsme nadšeni z toho, že můžeme bránu do hry otevřít dalším hráčům z Evropy i severní Ameriky, kteří si chtějí zahrát špičkové a 100% zdarma přístupné MMORPG.“

Ne že bychom s panem Relfem nesouhlasili, ale jeho s jeho poznámkami o špičkovém MMORPG tak nějak nemůžeme souhlasit. Nicméně, pokud máte chuť zjistit, co všechno je na ArchLord špatně, tak se mrkněte na oficiální homepage, odkud si můžete stáhnou klienta a začít s hraním. Pak nám třeba můžete napsat, jak dlouho vás to bavilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama