obsah-sberatelskych-edici-crysis-a-tabula-rasa
Novinka Obsah sběratelských edicí Crysis a Tabula Rasa

Obsah sběratelských edicí Crysis a Tabula Rasa

sleepless.

sleepless.

21. 8. 2007 06:57
Reklama

Obsah sběratelských edicí Crysis a Tabula Rasa
i Zdroj: Hrej.cz
Sběratelské edice jsou zcela vážně doslova a do písmene mor. Nejdříve člověka okouzli, on do nich vrazí šílené prachy a nakonec si za pár let uvědomí, že je zaplatil v podstatě za nic. Na mapu herního světa se ani jednou nepodíval, soundtrack na CD si vůbec nepustil, knížku s artworky už dávno daroval neteři (která si na ní alespoň zocelila zoubky) a speciální in-game předměty buď nevyužil, daroval, prodalna eBay, no prostě mu byly k ničemu. Z celé slavné sběratelské edice tak zbyla vlastně jenom šíleně velká krabice, která je sice pěkná, ale je stejně tak zaprášená, že už není poznat, jakou hru v sobě ukrývá. Takže mají vůbec speciální sběratelské edice právo na existenci? Samozřejmě že mají, což je na tom to nejhorší.

Každopádně, sběratelské edice se samosebou dočkají i dva velmi očekávané tituly letošního podzimu/zimy Crysis a Tabula Rasa. Nejdříve se vrhneme na sběratelskou edici Crysis, poněvadž se nám jej obrázky někam zatoulaly a nemůžeme je najít.

Budoucí majitelé sběratelské edice Crysis najdou uvnitř krabice hru samotnou, pak dokument Making of Crysis o průběhu vývoje hry, pokecové video s vývojáři nazvané Meet the Developers, knížečku s artworky o 32 stranách, oficiální soundtrack od Inona Zura, koncept video s prvním návrhem toho, co nakonec vykrystalizovalo z Crysis a slideshow s původními artworky.

Komu tohle nestačí, tak má holt smůlu a může se mrknou, jestli jej nebude náhodou mnohem více zajímat sběratelská edice MMORPG Tabula Rasa. Ta kromě speciální krabice nabídne také přísně tajné mapy, bojovou příručku od Allied Free Sentients (AFS), Tabula Rasa psí známky, speciální minci i plakát, in-game briefing od samotného generála Britishe (to je alter ego pana Garriotta), speciální recepis pro tvorbu unikátních barev na brnění, jednoho malého peta a exkluzivní in-game předměty. Sběratelská edice TR toho nabízí hodně, ale myslete taky na to, kam takovou velkou krabici dáte…

Obsah sběratelských edicí Crysis a Tabula Rasa
i Zdroj: Hrej.cz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama