gc07-electronic-arts-pro-prilezitostne-hrace
Novinka GC07: Electronic Arts pro příležitostné hráče

GC07: Electronic Arts pro příležitostné hráče

Jan Horčík

Jan Horčík

22. 8. 2007 12:05
Reklama

Games Convention v Lipsku je v plném proudu a jednou zprvních velkých konferencí byla ta společnosti Electronic Arts. EA se hned na začátek pochlubili kolik že to prodali her na téma The Sims (bylo jich HODNĚ), ale hned v zápětí uznali, že je třeba se soutředit především na příležitostné (casual) hráče. Jen během příštího roku hodlají skrze svou herní stránku Pogo.com spustit více než 40 nových her pro tento typ hráčů.

Na konferenci EA odhalili trailery nebo hratelné verze některých svých chystaných hitů. Například Skate, Crysis, Need for Speed: Pro Street, světovou premiéru si zde odbyla FIFA 08 pro PS3. Po skočení předváděčky EA oznámili nový kooperativní multiplayerový mód nazvaný "Be a Pro", které se může zůčastnit až deset lidí, kteří mohou hrát společně. Tento mód ovšem bude k dispozici teprve po vydání hry jako bonusový download.

Jednou z nejočekávanějších her od EA je Rock Band. U nás zatím nepříliš populární hudební hry jsou v USA i jiných zemích obrovským trhákem. Za vše mluví veleúspěšná série Guitar Hero. Alex Rigopoulos z vývojářského studia Harmonix předváděl Rock Band poprvé před evropským publikem a rovnou "naplno" pustil do přítomných novinářů a návštěvníků salvu muziky. V Severní americe Rock Band vyjde již letos napodzim, v Evropě se objeví během 1. čtvrtletí 2008. Vyjde také PS2 verze hry, ale není jasné zda pouze v Evropě nebo i jinde. Mezi songy se objeví takové hity jako Gimme Shelter od Rolling Stones, klasika Should I Stay or Should I Go od věčných The Clash nebo rozjetá Highway Star od Deep Purple a další.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama