gc07-ohlaseny-ceny-online-akce-hellgate-london
Novinka GC07: Ohlášeny ceny online akce Hellgate: London

GC07: Ohlášeny ceny online akce Hellgate: London

Jan Horčík

Jan Horčík

23. 8. 2007 09:29
Reklama

Flagship Studios, odpadlíci z Blizzardu, který už pár let pracují na akčním online RPG titulu Hellgate: London konečně dali světu vědět, kolik če to ta jejich sranda bude (v Evropě) vlastně stát.

Všem hráčům, kteří si hru zakoupí, umožní hra hrát zcela zdarma hned po vybalení z krabice. Budou se moct setkávat s tisíci dalších hráčů online, měnit předměty, přidávat se ke guildám, využívat voice chat nebo seznamy kamarádů. Pro hráče s předplatným, které bude stát €9.99/£6.99 měsíčně, jsou připraveny bonusy v podobě nového obsahu. Především se bude jednat o nové třídy postav, arény, monstra, předměty, nový raid obsah a další herní módy (Hardcore, Role-Play, PvP). K tomu si navíc budou moct platící hráči vytrénovat větší množství postaviček. Pouze platiči také budou moct zakládat guildy, jmenovat velitele a mít přístup k bydlení. Získají také přístup ke svým postavám skrze webové rozhraní.

Hellgate: London vyjde v Evropě 2. listopadu. Jedná se o kombinaci online RPG a FPS, kdy vyniká především náhodně generovanými úrovněmi (podobně jako kdysi Diablo).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama