two-worlds-na-ps3-kolo-druhe
Novinka Two Worlds na PS3 ? (kolo druhé)

Two Worlds na PS3 ? (kolo druhé)

sleepless.

sleepless.

27. 8. 2007 05:32
Reklama

To je pořád nějaké naznačování a chození okolo horké kaše. Ze všeho nejlepší by prostě bylo, kdyby tvůrci z Reality Pump či lidé ze spol. Zuxxez na rovinu řekli: „Teď zrovna se Two Worlds pro PS3 nechystá, ale přemýšlíme o tom a hned jak se něčeho dobereme, dáme vám vědět“. Nic podobného se však od nich nedozvíte. Příkladem budiž třeba informace z května, kdy lidé z Reality Pump přiznali, že mají PS3 dev kity k dispozici a zjišťují, jestli je možné Two World na PS3 portovat.

Od té doby se o případné PS3 verzi Two World ani nehovořilo ani nespekulovalo. Tedy až do pátku, kdy James Seaman z Topware Interactive v rozhovoru pro Xbox exclusive naznačil, že PS3 verze TW není nic, co by se nedalo zrealizovat. Na otázku, jestli zůstane TW Xbox 360 exkluzivní (myšleno v oblasti konzolí), zástupce Topware odvětil, že se tvůrci v poslední době nejvíce starali o vyladění PC a Xbox 360 verzí hry, ale že je tu vždycky ta možnost. Myslel tím možnost, že se hra může objevit i na jiných platformách, čili PS3.

Tomu nasvědčují i záznamy na celé řadě webů a stránkách online obchodů, kde se vyskytuje tajemný titul Two Worlds: The Temptation. Čert ví, co je to zač, poněvadž oficiálně žádný takový titul neexistuje. K tomu, aby se z neznáme hry stala oficiálně ohlášená však stačí velmi velmi málo. Všechno dokáže změnit jedna věta. Bude tomu tak i v případě Two Worlds: The Temptation?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama