ut3-demo-pred-vydanim-pc-ano-ps3-ne
Novinka UT3 demo před vydáním – PC ano, PS3 ne

UT3 demo před vydáním – PC ano, PS3 ne

sleepless.

sleepless.

29. 8. 2007 13:07
Reklama

1 : 0 pro majitele PC v imaginárním souboji s PS3. Jak totiž prozradil Mark Rein z Epic Games, tak zatímco s PC demoverzí Unreal Tournament hráči počítat mohou ještě před vydáním hry samotné, s PS3 demoverzí ne.

„Budeme mít PC demo, ale nemyslím, že budeme mít PS3 demo než hra vyjde,“ prozradil Rein redaktorům Eurogameru, nařež situaci s PS3 demoverzí UT3 přirovnal k situaci s demoverzí Xbox 360 akce Gears of War z minulého roku.

„Je to samé, co jsme řekli Microsoftu minulý rok - oni chtěli demo Gears of War a my jsme jim řekli ‘máte na výběr – buď budete mít tento rok demo nebo hru’. Nejsme totiž velká společnost , která by na to měla prostředky. Když tedy testujeme demo, tak netestujeme plnou hru, což potřebujeme dělat nepřetržitě,“ vysvětloval Rein proč se majitelé PS3 dema Unreal Tournament 3 před vydáním hry určitě nedočkají.

Co se dema PC verze týče, tak jeho přípravu označil Rein za mnohem snadnější. Půjde prý o něco jako betaverzi, která navíc programátorům poslouží k nasbírání feedbacku od hráčů, na jehož základě pak budou vypilovávat hru pro vydání.

Výsledek je tedy takový, že v případě PC dema spojí Epic Games příjemné s užitečným. Nabídnou hráčům možnost vyzkoušet hru ještě před vydáním a zároveň využijí nedočkavosti hráčů k tomu, aby se od nich dozvěděli, co mají na hře upravit. Jinak stojí za to připomenout, že PC a PS3 verze UT3 vyjdou v listopadu zatímco Xbox 360 verze hry se na trhu objeví někdy v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama