zivot-auto-assault-skoncil-pohrebni-hostinou
Novinka Život Auto Assault skončil pohřební hostinou

Život Auto Assault skončil pohřební hostinou

sleepless.

sleepless.

1. 9. 2007 08:52
Reklama

Rok, čtyři měsíce a 18 dní, tak krátký byl život akčního MMO Auto Assault, které bylo spuštěno 13. dubna 2006 a od přístrojů bylo odpojeno na přelomu včerejška a dneška, čili o půlnoci (ne naší) 31. srpna 2007. Stálí hráči byli na konec hry připraveni, poněvadž jej spol. NCSoft anoncovala s předstihem už na začátku července.

Tvůrci z týmu NetDevil a spol. NCSoft se se spojenou komunitou evropských i severoamerických hráčů rozloučili stylově, když pro ně připravili poměrně velkolepou závěrečnou akci a nechyběli ani dárečky v podobě příležitosti hrát nějakou chvíli zdarma další NCSoft tituly - Tabula Rasa, City of Heroes a další. Samozřejmě už dříve došlo k narovnání všech nevyřízených účtů, odškodnění předplatného a tak dále.

Pokud jste Auto Assault alespoň chvilku hráli, tak si dejte pár sekund ticha při pohledu na homepage (dokud ještě běží). Auto Assaultu je sice škoda, ale upřímně řečeno si myslíme, že se z neúspěchu této hry poučí jak NCSoft, tak tým NetDevil a až se příště pustí do akčního MMO, zvládnou jej mnohem lépe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama