prvni-archlord-v-mmo-archlord-konecne
Novinka První ArchLord v MMO ArchLord - konečně

První ArchLord v MMO ArchLord - konečně

sleepless.

sleepless.

3. 9. 2007 15:36
Reklama

Jedním z hlavních taháků MMORPG ArchLord byl fakt, že se po tuhém boji stane – dočasně – jeden z hráčů ArchLordem, aby pak celý jeden měsíc vládl v podstatě celé hře. No a jak myslíte, že trvalo dlouho, než se vůbec někdo ArchLordem stal? Správná odpověď zní bez měsíce jeden rok, což asi nikdo z NHN Games ani z Codemasters Online nepředpokládal a také to svědčí o nezájmu hráčů, jímž hra v uplynulých měsících trpěla. Tento problém je však dočasně vyřešen, poněvadž je ArchLord zhruba od poloviny srpna kompletně zadarmo, což do hry samozřejmě přitáhlo spoustu nových hráčů.

Codies se chlubí tím, že si za 14 dní stáhlo herního klienta půl milionu hráčů a herní populace se zvýšila o 500%. Těžko říci, jak dlouho to vydrží, ale to je v tuto chvíli vedlejší. Hlavní je, že se díky navýšení populace podařilo promptně získat prvního ArchLorda, což bude zcela určitě motivovat další hráče k tomu, aby hráli a snažili se nového ArchLorda svrhnout.

První šanci k tomu budou mít za měsíc, kdy pro ArchLorda skončí období hájení. Pokud se chcete do honu na něj zapojit – tedy až příští měsíc – tak si můžete z homepage stáhnout herního klienta a začít levelovat. Rovnou vás varujeme, že to v ArchLord není legrace, protože to je hra vyloženě postavená na grindu. No ale za zkoušku nic nedáte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama