sileny-domov-pro-kane-and-lynch-a-mrtvolu
Novinka Šílený domov pro Kane and Lynch a mrtvolu

Šílený domov pro Kane and Lynch a mrtvolu

sleepless.

sleepless.

3. 9. 2007 12:47
Reklama

Jedeme si tak šalinou, když nám na okýnko zaklepe agent Eidosu a snaží se nám za jízdy sdělit něco o novém útulku pro mrtvého muže, kde prý na nás čeká Kane a Lynch. Nedávalo nám to moc smysl, tak jsme prostě okýnko přivřeli, skřípli nebožákovi prsty a pak už jsme jen ucítili, jak celá šalina naskočila. Opravdu zvláštní zážitek.

Každopádně, po příjezdu do redakce na nás z mailu čouhala nebezpečně vyhlížející tiskovka od Eidosu, podle níž došlo ke spuštění homepage chystané akční hry Kane and Lynch: Dead Men. V tu chvíli nám všechno došlo. Ozvalo se svědomí při pomyšlení na nebohá opuštěná dítka pracovníka Eidosu, kterého jsme nedopatřením vystrčili pod kola dvoukolejky. Ale takový je život.

Na rychlost připojení poměrně náročná homepage Kane and Lynch: Dead Men nabízí ukázky in-game hudby, která vám bude pořád dokolečka jak u blbých hrát při prohlížení screenshotů, artworků i videoukázek, studování základních informací o hře, ale i při hledání odkazů na fanstránky či oficiální fóra. „Užijte“ si to.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama