the-sims-on-stage-ea-jede-na-vlne-web-2-0
Novinka The Sims on Stage – EA jede na vlně "Web 2.0"

The Sims on Stage – EA jede na vlně "Web 2.0"

sleepless.

sleepless.

6. 9. 2007 07:47
Reklama

Stále bobtnající skupinu komunitních „Web 2.0“ aplikací a služeb nyní rozšířila jedna od EA. Jmenuje se The Sims on Stage a v současné době prochází fází veřejného betatestu. To znamená, že se můžete zaregistrovat a zkoušet, co všechno The Sims on Stage umí, co nabízí a co od ní určitě čekat nemůžete.

The Sims On Stage je vlastně několik aplikací v jednom. V prvé řadě jde však o nástroj umožňující nahrávání vlastních karaoke songů. Probíhá to jednoduše. Prostě si (po nezbytné registraci) z nabídky vyberete skladbu (jejich počet se bude pořád rozšiřovat), kterou nazpíváte. Vlastně tak budete potřebovat jenom mikrofon, protože svůj výkon budete nahrávat přímo do aplikace, která jej navíc uloží a postne ve vašem profilu.

Pro ty uživatele, co nejsou pěvecky nadaní a nechtějí tedy tohle své neumění prezentovat veřejně, nabízí The Sims On Stage další způsoby seberealizace. Uživatel může natočit komediální výstup, přednést kus knihy a tak dále. Tohle všechno je audio. V plánu je v rámci The Sims on Stage i videoobsah, byť ne v klasické podobě. V rámci prvku Movie Mashup budou uživatelé moci vytvářet původní filmy a filmové scénky, ovšem jenom s použitím The Sims grafiky. Žádní skutečná videa tedy nehrozí.

Všechno co v rámci the Sims on Stage uživatel stvoří může zůstat utajeno nebo to může být poskytnuto k posouzení komunitě dalších uživatelů. Volba je na každém uživateli. Stejně jako v případě YouTube je také možné všechny The Sims on Stage nahrávky používat na blozích či jiných sociálně-komunitních sajtách.

Za výše popsanou službou The Sims on Stage nestojí původně EA, ale společnost SingShot, kterou EA teprve letos koupila. To jen, abyste byli v obraze a věděli, jak se zachovat, když se vám něco cizího bude líbit a rádi byste to použili pro sebe. Nemá cenu vyvíjet něco podobného – kopii. Jednodušší je koupit původní aplikaci a pak ji přetvořit k obrazu svému.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama