zaklinac-ceska-homepage-a-videoklip-od-vader
Novinka Zaklínač - česká homepage a videoklip od Vader

Zaklínač - česká homepage a videoklip od Vader

sleepless.

sleepless.

7. 9. 2007 14:50 2
Reklama

Dvě zajímavé zprávy v jednom mailu nám dnes přišly od CD Projektu o právě dokončovaném projektu The Witcher, čili Zaklínač. Vezmeme je tedy pěkně jednu po druhé.

Informace první – konečně došlo ke spuštění české sekce na oficiální homepage Zaklínače. Dostanete se do ní jednoduše, když kliknete na českou vlaječku, což platí jak pro samotnou homepage, tak pro její komunitní sekci. Právě v ní bude CD Projekt údajně předkládat zajímavé informace o tvorbě české verze hry, zákulisní info a další.

Informace druhá – nejenom polská, ale celosvětová deathmetalová legenda - kapela Vader -  složila a nahrála exkluzivně pro hru Zaklínač skladbu Sword of the Witcher. K ní byl jen tak mimochodem natočen na hradě Bolów videoklip prokládaný záběry z intra hry Zaklínač. Nutno říci, že sice skladba Sword of the Witcher z klasické produkce Vader trošku vybočuje, ale jinak ji nelze označit jinak než za prvotřídní. A to není žádný marketingový vzkaz, nýbrž dojem člověka, která má Vader docela v oblibě.

 Klip si v celé své kráse můžete prohlédnout/poslechnout ve streamované podobě za tímto odkazem. Ukázku z klipu si můžete stáhnout přímo od nás a pokud se řadíte k fanouškům Vader, tak klip najdete na DVD And the Blood Was Shedin Warsaw, který Metal Mind Productions uvede na trh 15. října. Jde o záznam koncertu Vader z 12. února tohoto roku, kdy kapela v rámci tour k poslední desce Impressions in Blood vystoupila ve známém varšavském klubu Stodola.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama