guitar-hero-iii-vyjde-oficialne-na-pc-i-mac
Novinka Guitar Hero III vyjde oficiálně na PC i MAC

Guitar Hero III vyjde oficiálně na PC i MAC

sleepless.

sleepless.

11. 9. 2007 16:22 6
Reklama

Společnost Activision nás dnes překvapila s informací, kterou jsme opravdu nečekali. Oznámila totiž oficiálně, že se hudebního titulu Guitar Hero III: Legends of Rock dočkají nejenom majitelé konzolí PS2, PS3, Wii a Xbox 360 a majitelé handheldu DS, ale i hráči, kterým doma pod stolem či na stole vrní PC nebo MAC.

PC a MAC verze budou samozřejmě porty konzolových verzí a nabídnout tedy ty samé prvky a stejné skladby, kterých by mělo být ve finální verzi hry přes 70. Nemusíme snad dodávat, že i PC a MAC verze se budou prodávat s ovladačem ve tvaru kytarky a budou podporovat místní a online multiplayer. Jediná otázka, kterou je třeba dořešit, se týká dodatečného obsahu. Nevíme jestli vůbec pro majitele PC verze GHIII bude k dispozici, kolik bude stát, jak často bude vycházet a tak dále.

Lepší zprávy si dnes podle nás ani majitelé PC a MACů přát nemohli. Samozřejmě jim nikdo nebere možnost zůstat u freewarového Frets on Fire, který až do teďka fungoval jako poněkud složitější náhrada za GH hry. Jinak je třeba poznamenat, že PC a MAC verze GHIII vyvíjí tým Aspyr a vyjdou ve stejném termínu jako verze konzolové, čili letos na podzim, nejspíše v listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama