crysis-beta-ve-druhe-varce-bude-zadarmo
Novinka Crysis beta ve druhé várce bude zadarmo

Crysis beta ve druhé várce bude zadarmo

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

13. 9. 2007 06:44
Reklama

Web InCrisis uvedl oficiální vyjádření k přístupnosti bety očekávané FPS Crysis. Betatestování v širším okruhu lidí už totiž probíhá, aniž by ale EA nebo CryTek vydali nějaké oficiální prohlášení a nabídli možnost testovat širšímu publiku. Co jsme se tedy dozvěděli?

Jde o první várku betatesterů, a i přes jejich větší počet je to stále interní, uzavřený test, do kterého se dostali rodinní příslušníci, přátelé atp. Navíc Fileplanet umožnila účast některým členům placeného Founder's Clubu. Oficiální beta pro uživatele Fileplanet je v přípravě a měla by být velice brzy spuštěna s patřičným oznámením.

Za otevřenou betu nebude potřeba nijak platit, postačí běžný účet na FP. Tahle fáma vznikla tak, že se první várky účastní někteří členové Founder's Clubu, ale jeho zaplacení nebude podmínkou.

V závěru zprávy pak ještě tým, který pracuje na Crysis, zdůraznil informační uzavřenost betatestu – všichni účastníci jsou pod NDA a na webu by se tak neměly objevovat žádné screenshoty, videa ani preview (všichni víme, jak to doopravdy je...).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama