uwe-boll-nekonci
Novinka Uwe Boll nekončí

Uwe Boll nekončí

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

17. 9. 2007 10:01 5
Reklama

Ti z vás, kdo doufali, že si legendami opředený režisér Uwe Boll dá od svých pochybných snímků na chvíli klid, doufali marně. Pokud dění kolem filmů s herní tematikou sledujete, určitě vám neunikly informace ohledně filmů Postal a Dungeon Siege, které se chystají do kin začátkem letošního října, resp. příštího února. Boll však už nyní získal práva na další dva filmy, tentokráte podle her německých vývojářů.

V prvním případě jde o fantasy RPG Legend: Hand of God, z čehož se pravděpodobně vyklube další ždímačka peněž, neboť kromě filmu už nyní vzniká i kniha. Boll prý už mluvil s investory ohledně financování natáčení, jež by mělo započít začátkem roku 2009, a předběžně je dohodnut $40milionový rozpočet. Jak sám režisér uvedl, Legenda má velmi dobrý příběh, zasazený navíc v propracovaném světě a s ohledem na (podle něj samotného) očekávaný úspěch filmu Dungeon Siege hodlá Legendu svézt na frčícím trendu fantasy.

Druhou hrou/filmem je válečná akce Sabotage 1943 od Replay Studios, tvářící se dle pozitivní kritiky z E3 i Lipska poměrně slibně. Příběh se točí kolem tajné agentky MI6, která se bude snažit zprovodit ze světa germánské pohlaváry a pomáhat utéct důležitým vězňům tak, aby rozvrátila morálku a zkrátka.. sabotovala světovou válku. Uwe se netají tím, že má s vývojáři velmi vřelé vztahy, a ať už si to vykládáte jak chcete, všichni prý dobře spolupracují a navzájem se doplňují. Výsledku se dočkáme zatím neznámo kdy, ale snad radši nevědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama