fallout-slavi-10-let-bethesda-s-nim
Novinka Fallout slaví 10 let, Bethesda s ním

Fallout slaví 10 let, Bethesda s ním

Jan Horčík

Jan Horčík

4. 10. 2007 08:58
Reklama

První díl Falloutu vyšel přesně před deseti lety. Hra, která mnohým změnila pohled na žánr RPG a počítačové hry jako takové se snad už letos dočká třetího pokračování z dílen studia Bethesda. Při té příležitosti Bethesda pořádá soutěž o hodnotné ceny, mezi prvními cenami jsou například Xbox 360 Premium nebo NVIDIA či ATi grafická karta podle vlastního výběru.

Úkolem hráčů je navrhnout vlastní perk, tedy speciální schopnost postavy. Kromě textového popisu perku můžete připojit také obrázek Vault Boye, vtipného malého klučiny v modrožluté kombinéze, nad jehož "chytrými" radami jsme se tolik nasmáli v minulých dílech. Pokud nemáte výtvarné nadání, můžete si vybrat obrázek z několika nabízených. Jestliže váš perk bude vybrán jako vítězný, nejen, že dostanete věcnou cenu, ale navíc se stanete spolutvůrci hry Fallout 3, protože perk bude samozřejmě do hry zakomponován spolu s vaším jménem v titulcích.

Uzávěrka soutěže je 31. října 2007, více informací hledejte na oficiálních stránkách. Zúčastnit se mohou také hráči z ČR, ale je samozřejmě potřeba umět dobře anglicky, abyste zvládli svůj perk dostatečně šťavnatě popsat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama