stahujte-demo-ut-3
Novinka Stahujte demo UT 3!

Stahujte demo UT 3!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

12. 10. 2007 17:21 21
Reklama

UPDATE 14.10.: Pokud jste zkoušeli demo na systémech Windows XP 64 nebo Windows Server 2003 a nefungovalo vám, nainstalujte si patch z naší sekce downloadů, který nefunkčnost hratelné ukázky na těchto systémech opravuje.

UPDATE 19:21:

A je tu, všechno dobré se podařilo k radosti naší i vaší, a tak můžete bez problému stahovat z lokálního mirroru slíbenou demoverzi. Jen pro pořádek se sluší doplnit, že demo obsahuje tři mapy pojmenované HeatRay, ShangriLa a Suspense na nichž si můžete vyzkoušt dva herní módy - klasický Deathmatch a netradiční Vehicle Capture the Flag. Všechny mapy jsou hratelné jak v offline režimu, proti botům, tak online.

Nutno ještě podotknout, že se skutečně jedná jen o betaverzi dema a je potřeba počítat s možným výskytem chyb a značnými omezeními. I přes tento nemilý, leč očekávaný fakt vás čeká zaručený zážitek v oblíbeném UT stylu.

Původní zpráva:

Před několika dny jsme anoncovali, že se blíží vydání beta demoverze Unreal Tournament 3 a nikdo asi nečekal, že na svět přijde tak brzy. Na této stránce serveru Fileplanet můžete už nyní zažádat o tiket ve frontě a čekat na spuštění stahování, jež by mělo započít v blíže nespecifikovanou hodinu dnes večer. Bohužel, k nelibosti zmíněného serveru, už demoverze prosákla na veřejnost a na diskuzních fórech to jenom bzučí. Celou situaci pozorně sledujeme, novinku budeme updatovat a v pozadí jen doufáme, že se nebude opakovat včerejší Yahoo "trapas" s demem Call of Duty 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama