sef-cryteku-tleska-far-cry-2-nelituje
Novinka Šéf Cryteku tleská Far Cry 2 - nelituje!

Šéf Cryteku tleská Far Cry 2 - nelituje!

sleepless.

sleepless.

15. 10. 2007 07:40 1
Reklama

Šéf německého týmu Crytek Cevat Yerli prý ani trošku nelituje prodeje Far Cry IP společnosti Ubisoft a co víc, s nadšením tleská tomu, čeho chtějí s Far Cry 2 dosáhnout vývojáři z montrealského Ubisoftu.

„Vážně mám radost z toho, jaký směr vývoj Far Cry 2 nabral, jaký scénář a herní mechanismy chtějí zrealizovat. Umožňuje to konceptu, aby koexistoval a zároveň se lišit od Far Cry a Crysis,“ prohlásil Yerli pro CVG.

Yerli rovněž prozradil, že některé stěžejní prvky Far Cry 2 zkoušeli vývojáři z Cryteku už při vývoji jedničky. Hovořil hlavně o několika na sobě nezávislých nelineárních scénářích. Dle Yerliho je zrovna tento prvek nesmírně obtížný. V případě Far Cry prý vše na papíře vypadalo slibně, ale ve výsledku se vývojáři rozhodli vycouvat. Nějak to prostě v praxi nefungovalo, jak Yerli přiznal.

„Teď jsem naprosto spokojený s Crysis. Crysis pro nás představuje možnost udělat všechno dobře hned na poprvé a ne abychom museli něco napravovat v pokračování.“ Yerli tedy zjevně prodeje Far Cry IP Ubisoftu nelituje. Naopak, možnost zbudovat s Crysis pevné základy, na nichž pak budou vývojáři z Cryteku do budoucna stavět, je pro Yerliho mnohem důležitější než další práce s Far Cry značkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama