warhammer-online-opet-odlozen
Novinka Warhammer Online opět odložen

Warhammer Online opět odložen

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 11. 2007 10:53
Reklama

Během včerejší tiskové konference společnosti EA se kromě finančních výsledku mluvilo pochopitelně i o hrách samotných. Nemilou zprávou je, že očekávaná MMO hra Warhammer Online doznala dalšího zpoždění a jen v případě, že všechno půjde hladce, se jí dočkáme až ve druhém čtvrletí příštího roku. Generální manažer EA Mythic (Mythic Entertainment) na otázku "proč?" odpověděl takto:

Naše hra stojí a padá na dvou věcěch. První z nich je realm-versus-realm (RvR) hraní a druhou celková kvalita hry. Dnes není rok 1999, 1997 nebo dokonce 2001. Dnes je rok 2007 a my si nemůžeme dovolit vydat hru, která by byla v těchto dvou otázkách nevyladěná. Na poli her jsme už mohli vidět mnoho titulů, které tuto filozofii postrádali, ale my si to zkrátka dovolit nemůžeme. Nakonec, díky chystanému RvR systému je naším mottem "War is everywhere", takže už i z tohoto důvodu nesmíme hráče zklamat. Nadále se řeší hlavní problém betatestu, kdy válka prostě nebyla všude, takže se snažíme celou záležitost vyřešit, což však pochopitelně zabírá více času, než jsme plánovali. Naši vývojáři odvádí skvělou práci, zvládají pokořit všechny stanovené cíle, jediné s čím se potýkají ve zlém je čas. Mohli jsme hru ochudit o spoustu lesku a udělat další ústupky, ovšem po konzultaci s EA došlo jen na tento závěr. Buďte, prosím, trpěliví, to je vše.

Tímto prohlášením si však vývojáři zabouchli dveře v případě možnému neúspěchu první verze hry. Jediné, co zbývá, je vydat koncem školního roku titul, který bude svým pojetím originální a hlavně skvěle fungující. Pro opačný případ má celý svět dosti silné argumenty na to, aby Warhammer Online pořádně propral v recenzích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama