codies-predstavuji-race-driver-grid
Novinka Codies představují Race Driver: GRID

Codies představují Race Driver: GRID

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 11. 2007 14:28 1
Reklama

Letošní rok byl bohatý na závodní hry. Dočkali jsme se titulů jako Sega Rally, Colin McRae Dirt, dále nesmíme vynechat nové NFS a pochopitelně ani havajský Test Drive Unlimited. Jak vidno, počítačoví i konzoloví závodníci dostanou svůj nášup i příští rok, kde se například vedle českého Motorm4xu také objeví Race Driver: GRID (známý doposud jako Race Driver One) od společnosti Codemasters.

Nový Race Driver by měl vyjít v polovině příštího roku s nabídkou všech podstatných prvků, které ke každé správné závodní hře patří. Majitelé PC, Xboxu 360 a Playstation 3 se mohou těšit na hutnou atmosféru v dramatických závodních lokacích rozesetých po třech kontinentech. Vývojáři chystají širokou nabídku závodů spolu s obsáhlým vozovým parkem, kde se pro evropské tratě počítá i s tak luxusními vozy, jakými jsou Aston Martin, Koenigsegg a Pagani. Závodní tratě v Japonsku budou zaměřeny spíše na rychlost a parádičky formátu driftování, čemuž bude také pochopitelně odpovídat zvolená paleta vozidel. Stejně se to bude mít i s třetím světadílem, Amerikou – projedete se v ulicích měst San Francisco, Washington nebo Detroit s klasicky výkonnými vozy.

O grafickou stránku hry se bude starat inovovaný engine ze hry Colin McRae: DiRT, který v sobě pojímá i zcela přepracovaný systém poškození a umělé inteligence protivníků. Codies na svých stránkách nabízí první informace v uceleném podání společně s prvními obrázky, které vám samozřejmě předkládáme i my.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama