ms-odhaluje-arcade-hits-a-xbla-line-up
Novinka MS odhaluje Arcade Hits a XBLA line-up

MS odhaluje Arcade Hits a XBLA line-up

sleepless.

sleepless.

4. 12. 2007 02:13 1
Reklama

Dnes je ten slavný den , kdy nám bude doručen…velký podzimní Xbox Live dashboard update, o jehož obsahu jsme vás stručně spravili v této novince. Někdo nad tím zívne, jiný se ušklíbne a ten třetí, no ten si třeba povyskočí. Každopádně, k updatu se váže ještě několik dalších událostí. Kromě možnosti zakoupit si digitálně verze Xbox her v rámci programu Xbox Originals to je spuštění funkce Inside Live, což je do dashboardu streamované zpravodajství z Xbox.com a zapomenout nesmíme na nový program nazvaný Arcade Hits.

Jde v podstatě o platinové a tudíž zlevněné Xbox Live Arcade hry. V první vlně budou v rámci Arcade Hits programu k dispozici tituly Bankshot Billiards 2 (800 MS bodů), Lumines Live! (800 MS bodů), Marble Blast Ultra (400 MS bodů), Small Arms (400 MS bodů) a Zuma Deluxe (400 MS bodů). Seznam her nabízených v Arcade Hits ranku se bude určitě rozšiřovat, snad co nejrychleji.

Tak a aby se měli uživatelé X360 a Xbox Live nač těšit do budoucna, zveřejnila společnost Microsoft ještě seznam her, které v rámci služby Xbox Live Arcade vyjdou v následujících týdnech. K dispozici sice nejsou žádné konkrétní termíny, ale ona už jen samotná zmínka o tom, že se daná hra blíží k vydání, mnohé hráče potěší. U nás to platí hlavně o fotbálku Sensible World of Soccer, který by snad měl (s pořádným zpožděním a po mnoha průtazích) vyjít 19. prosince, ale jeden nikdy neví. V případě této hry platí, čím dříve tím lépe. Podobně je na tom u nás HD verze střílečky REZ a komerční verze zajímavé Lode Runnerovky N s přídomkem +, jejíž základní verzi si můžete stáhnout, vyzkoušet a (povinně!) oblíbit odsud. Tak a dále se na XBLA v následujícím období objeví tito kusy, kousky a kousíčky:

Střílečka Omega Five od Hudsonu, sekačka Arkadian Warriors od Sierra Online, respektive Activision Blizzard, kartičky Poker Smash od Void Star Creations, závodně-puzzlovitý GripShift od Sidhe Entertainment a mozek trápící (klon) Brain Challenge od Gameloftu. Komu to nestačí a není tudíž spokojený, ať si třeba hukne. Komu je to úplně jedno, ten ať se vrátí k nakupování dárků. A kdo dárky nenakupuje, tomu bychom měli všichni závidět. Hlavně ať vyjde co nejdříve SWoS, abychom mohli při hraní zapomenout na přímo hororový pokus (někomu se možná trošku líbil, ale autorovi textu určitě ne) o oživení klasiky v rádoby moderním kabátě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama