cheat-konkurence-pro-game-page
Novinka Cheat - konkurence pro Game Page?

Cheat - konkurence pro Game Page?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

6. 2. 2008 09:27 3
Reklama

Všichni, kdo aspoň trochu sledujete herní scénu patrně znáte televizní pořad Game Page. O jeho kvalitě se sice můžou vést nekonečné spory, faktem je ale to, že se zatím jedná o jediný televizní pořad, zabývající se počítačovými hrami. Teď se mu však možná chystá konkurence. Pokud patříte mezi pravidelné posluchače Radia Akropolis, potom jste asi narazili na herní magazín Cheat a právě rozhlasový Cheat se dočkal své televizní verze.

Dnes o půl páté si můžete naladit hudební stanici Óčko (třeba na oficiálních stránkách) a zkouknout magazín o počítačových, konzolových a mobilních hrách. A co konkrétně první vydání televizního Cheatu nabídne? Preview se celé bude věnovat válečné akci Frontlines: Fuel of War, moderátoři také představí nástavec pro Nintendo Wii s názvem Wii Zapper a recenzí vydání bude bouračkový Burnout Paradise.

Kromě toho se, společně s redakcí časopisu Play In, moderátoři zaměří na nejnovější hry pro mobilní telefony, poradí vám vychytávky pro Crysis a na chvilku se vrátí zpět v čase ke staré dobré klasice, konkrétně k uplné prvnímu představení italského instalatéra ve hře Super Mario Bros. Herní magazín Cheat vysílá Óčko v premiéře každou středu od 16:30 a pokud byste náhodou nestíhali, můžete se podívat na reprízu v sobotu od 11:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama