upravena-verze-zaklinace-vyjde-v-breznu-kvetnu
Novinka Upravená verze Zaklínače vyjde v březnu/květnu

Upravená verze Zaklínače vyjde v březnu/květnu

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

18. 2. 2008 18:15 6
Reklama

Update: Všechna níže jmenovaná a možná ještě další vylepšení a novinkybudoumajitelům původní verze hry k dispozici zdarma prostřednictvím patche, updatu, nazvěte to jak chcete, který vyjde 14. března. To je fajn ne? Vylepšená retail verze Zaklínače pak bude na trh uvedena v květnu. Ale my jsme stejně ve skrytu duše věděli, že Poláci nejsou jen skvělí muzikanti, ale i féroví vývojáři :) Každopádně, víceméně kompletní výčet všeho, co vývojáři z CD Projekt RED do updatu plánují (přihodí i nějaký ten nový obsah), najdete v anglických titulcích pod tímto polským promo videem na YouTube. (slp)

Firma CD Projekt oznámila plány na vydání hry Zaklínač, konkrétně její vylepšené edice, která má do obchodů přijít v květnu. Nebude se však jednat o pouhou updatovanou verzi se všemi aplikovanými patchi, ale rovnou budou přidány některé zbrusu nové prvky. Z tiskové zprávy vybíráme to nejzajímavější. Předně, nahrávací časy se zkrátí až o osmdesát procent a stabilita hry na všemožných konfiguracích se mnohonásobně zlepší. Drobnými změnami projde i bojový systém, který zvýší interaktivitu a preciznost v soubojích.

Další oblastí, na kterou se tvůrci zaměřují nebude mít se samotným hraním až tolik společného. Takže, anglická verze bude kompletně předělána, neboť objem textu v ní byl zmenšen ve srovnání s ostatními jazykovými mutacemi, což zapříčinilo velmi výrazný pokles v atmosféře. Německou verzi zase čeká předabování některých postav. A opraveno ve všech verzích bude i to, že do hry bude přidáno na padesát modelů postav, takže se vám nebude stávat, že v jeden moment na obrazovce uvidíte tři nachlup stejné obyvatele vesnice.

Mass Effect ukázal, že se při rozhovorech musí pracovat i s mimikou postav a autoři z CD Projektu si toho jsou velmi dobře vědomi. Proto dostal jak Geralt, tak všechny ostatní interaktivní postavy přes sto nových animačních oken ve tváři, což vytvoří mnohem autentičtější zážitek. Rovněž synchronizace úst a zvuku se zlepší. Dočkáme se i spousty dalších, menších změn a autoři doufají, že s touhle vylepšenou verzí se jim konečně povede dosáhnout oné kýžené mety dokonalosti. Otázkou zůstává, zda bude hráčům stát za to si tuto novou verzi koupit, pokud už doma jednu mají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama