prvni-detailnejsi-pohled-na-the-sims-3
Novinka První detailnější pohled na The Sims 3

První detailnější pohled na The Sims 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

10. 3. 2008 10:33
Reklama

Na konci minulého týdne došlo na oficiální potvrzení vývoje už třetího dílu popularitou ověnčených The Sims s malým příslibem, že se detaily o hře dovíme už 19. března. Jen z části můžete nyní brát oficiální zprávu, neboť skutečně první podrobnější informace máme k dispozici už dnes. Celá zpráva pochází z dopisu výkonného producenta hry, Bena Bella, který byl poslán redaktorům fanstránek, točících se kolem série nebo chystaného třetího dílu hry.

První velkou změnou oproti předchozím dílům bude volnost, kterou vaši svěření Simíci dostanou. Znamená to tedy, že celé sousedství nebude rozsekáno na několik lokací, mezi kterými přecházíte pouze prostřednictvím načítací obrazovky. V The Sims 3 vezmete panduláka a vyrazíte s ním na obhlídku parku, města, sličné sousedky… Bell se domnívá, že právě tato možnost učiní z nového dílu Sims unikátní záležitost, která i potřetí přiměje hráče, aby se k ní s chutí vraceli.

Druhý aspekt hry, který prošel velkou inovaci, je tvorba vaší postavy. V obrazovce Creat a Sim dostanete možnost stvořit postavu přesně podle vašich představ, přičemž nebudete omezeni žádnými mantinely. Důležitou roli sehrají i přednastavené modely chování, tzv. Traits, na základě kterých se každý jeden Simík bude odlišně chovat, vystupovat a vůbec, dělat vše, co každý člověk obvykle dělává.

Kromě vzhledu postav si ale budete moci kompletně změnit, tedy spíše přizpůsobit vzezření všeho ostatního. Na mysli máme nábytek, zdi, podlahy, oblečení, účesy a spoustu, spoustu dalšího. Podle Bella je na tom nejlepší fakt, že nepotřebujete žádné externí programy a veškeré změny budete provádět přímo z menu hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama