todd-howard-fallout-3-bude-jako-oblivion
Novinka Todd Howard: "Fallout 3 bude jako Oblivion"

Todd Howard: "Fallout 3 bude jako Oblivion"

Jan Horčík

Jan Horčík

12. 3. 2008 11:19 2
Reklama

Magazín GamePro.com přinesl stručný rozhovor s Toddem Howardem, hlavním producentem Falloutu 3 v Bethesda Softworks. Jakkoliv se redaktoři snažili vymámit z Howarda nějaké exkluzivní podrobnosti, příliš se jim to nepodařilo. Hned na úvod se ale čtenáři dozvěděli alespoň to, že Fallout 3 bude nejvíce podobný Oblivionu, předchozímu titulu Bethesdy.

"Jak bude hráčům Oblivionu připadat Fallout 3? Je zřejmé, že mechanika a návrh soubojů hrají ve Falloutu 3 mnohem větší roli.

Todd Howard: Celkové plynutí hry hodně připomíná Oblivion, zejména v tom, že vytváříte vlastní postavu a pak s ní prozkoumávate obrovský otevřený svět a děláte si v něm co chcete. Základní herní schéma Falloutu 3 je podobné, což je také jeden z důvodů, proč jsme chtěli udělat Fallout. Řekl bych, že objem akce je podobný jako u Oblivionu, ne více, ne méně. Základní souboje ve Falloutu 3 mohou vypadat komplexněji než v Oblivionu, zároveň ale ve Falloutu 3 není žádná magie. Cítili jsme proto, že musíme udělat maximum se zbraněmi a přidat navrch možnost zaměřit se na jednotlivé části těla, aby hráči pocítili třeba vliv zraněné nohy."

Jinak Howard prozradil, že ve hře budou brokovnice, plamenomety, pistole, kulomety, prostě spouta zbraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama