fury-of-the-sunwell-pro-wow-konecne-venku
Novinka Fury of the Sunwell pro WoW konečně venku

Fury of the Sunwell pro WoW konečně venku

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

26. 3. 2008 09:18 3
Reklama

Blizzard dnes uvolnil olbřímí patch pro svou onlinovku World of Warcraft ve verzi 2.4, který má podtitul Fury of the Sunwell. A na co všechno se mohou hráči WoWka po nainstalování těšit? Předně je to nový ostrov, jménem Sunwell. Na něm se nachází fontána, z níž tryská tajemná energie, které místní přezdívají Sunwell. Její moc využívali po tisíciletí mocní kouzelníci až do té doby, kdy nemrtvý rytíř Arthas znesvětil tuto půdu obléháním elfského království. Výprava přeživších, vedená elfským princem Kael'thasem viděla jediné východisko - zničit tuto fontánu. O mnoho let později se Kael'thas vrátil na místo činu a slíbil svým lidem, že Sunwell bude opět zářit. Ale záleží už jen na obyvatelích (= hráčích) světa Warcraftu, jestli ona záře bude zvěstovat dobro, nebo smrt.

V této oblasti se nachází nový quest hub, Magisters' Terrace - instance pro pět hráčů a Sunwell Plateau - instance pro 25 hráčů. Samozřejmostí je spousta nových badge rewards. Vzhledem k tomu, že na ostrov Quel'Danas (kde se právě nachází Kael'thas a Legie Sunwellu) zaútočily kombinované síly Shattrathu, nabízí to možnost účastnit se nových denních questů a sbírat prestiž u skupiny Shattered Sun Offensive. Další velkou změnou je vylepšení UI. Při boji si budete moci zapnout spoustu filtrů v combat logu - třeba nadefinovat vlastní barvy pro text nepřátel a kamarádů, nebo filtrování combat textu pro sebe i pro ostatní.

Změnami prošla i Aréna, kde se nyní pořádají takzvané Arena Tournaments. Hráči si budou moci vytvořit postavu na 70. úrovni s epickým vybavením a utkat se s ní ve speciální sérii globálních turnajů. Poslední informací je to, že tento patch je věnován zesnulému Gary Gygaxovi, tvůrcovi pravidel D&D. Pro více informací a kompletní výpis změn, které tento patch přinesl si klikněte na oficiální patch-note, stahovat 290 megabajtů veliký soubor (pozor, je třeba mít nainstalovanou předchozí verzi 2.3.3!) můžete samozřejmě z našeho serveru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama