ut3-pro-x360-letos-v-lete-a-s-novym-obsahem
Novinka UT3 pro X360 letos v létě a s novým obsahem

UT3 pro X360 letos v létě a s novým obsahem

sleepless.

sleepless.

21. 4. 2008 08:50
Reklama

Slíbená Xbox 360 verze multiplayerové řežby Unreal Tournament 3 vyjde letos v létě, konkrétní termín návozu do obchodů zatím k dispozici není. Více než půlroční zpoždění oproti PC a PS3 verzím hry bude majitelům microsoftí konzole na oficiální úrovni kompenzováno pěti novými multiplayer mapami a dvojicí nových postav na úrovni neoficiální pak výběrem nejlepších fanouškovských modifikací a map, které jsou k dispozici pro PC a PS3 verze UT3.

Jak dále naznačil Mark Rein redaktorům Europgameru, mohou se budoucí majitelé X360 verze UT3 těšit na malé překvapení. „Být vámi, důkladně bych disk s Unreal Tournament 3 prozkoumal. Mohlo by tam být něco ohledně Gears of War 2,“ špitl jen tak na půl huby Rein aniž by prozradil cokoli konkrétního. Na otázku, jestli tím myslí GoW2 trailer odpověděl možná ano, možná ne. Upřímně si může takové teasování strčit za klobouk :) 

Nic víc není třeba dodávat, protože bude X360 verze hry ve všech ohledech stejná jako PC a PS3 sestřičky, jejichž kvality jsme zhodnotili už minulý rok v listopadu v této recenzi. Jo a obrázky pod textem pochází z X360 verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama