detaily-dalsiho-datadisku-eve-online
Novinka Detaily dalšího datadisku EVE Online

Detaily dalšího datadisku EVE Online

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 4. 2008 10:26
Reklama

MMO hra EVE online pozvolna bobtná do úctyhodných rozměrů, o což se jednak zasluhuje více než 200 000 aktivních hráčů, ale pochopitelně i vývojáři, kteří svoji hru pravidelně vylepšují. Naposledy šlo o rozšíření Trinity, které graficky přepracovalo na 500 vesmírných plavidel a přidalo několik nových. Nezapomnělo se ani na vylepšení dalších prvků, jako byla in-game komunikace a systém fungování dronů. Chystaná expanze The Empyrean Age se ale konečně zaměří na herní prvky a přinese pořádně epický příběh.

Ten se bude točit kolem galaktické bitvy čtyř etnik, které spolu nejdříve žijí v relativním míru, ale pak přijde zlom a vesmír se stane obřím bojištěm. Není vyloučeno, že některým z vás název The Empyrean Age něco říká. Příběh je totiž inspirován stejnojmenným románem spisovatele Tonyho Gonzalese, což zaručuje přinejmenším logičnost děje. Jako hráč budete moci vstoupit do kterékoliv ze čtyř stran a v klasickém PvP boji nakopat soupeři zadnici.

Datum vydání datadisku ještě není pevně stanoveno, myšlenka zhutnění frekvence PvP bojů v EVE Online se nám ale velmi zamlouvá a doufejme, že vývojáře z CCP nepotkají žádné problémy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama