ubisoft-odhalil-novy-prince-of-persia-titul
Novinka Ubisoft odhalil nový Prince of Persia titul

Ubisoft odhalil nový Prince of Persia titul

sleepless.

sleepless.

28. 4. 2008 19:23 9
Reklama

Už v září 2006 naznačily uniklé interní materiály Ubisoftu, že se chystá další díl v sérii Prince of Persia a tohle možná chtěné, možná nechtěné odhalení pak bylo v průběhu následujících měsíců podpořeno náznaky různé povahy ještě několikrát (tady, tady, tady, tady). Nikdy to však nebylo napřímo.

Až dnes můžeme divoké spekulace odhodit směle do dálky, protože Ubisoft oficiálně příchod dalšího PoP titulu oznámil. Konkrétních informací jsme se zatím ještě nedočkali, takže není možno potvrdit ani vyvrátit spekulace ohledně názvu, jestli to bude opravdu PoP: Prodigy, což je značka, kterou si nedávno registroval Jordan Mechner, nebo něco jiného, kupříkladu už jednou propíraný Ghost of the Past.

Ať už se bude nový PoP jmenovat jakkoli, vyjde ještě letos na platformách PS3, Xbox 360, PC a také DS, přičemž pro posledně jmenovaný handheld se připravuje speciální titul, jež se bude od svých konzolových a PC souputníků lišit hlavně v designu, zpracování atd..

No a kdy že se to vlastně konkrétní novinky o nové PoP hře dozvíme? Bude to 8. května až vyjde další číslo britského magazínu Edge. A když něco uslyšíme ještě dříve, což se opravdu vzhledem k ukecané povaze internetu nedá vyloučit, tak vám dáme samozřejmě ihned vědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama