tvorba-skladeb-a-dalsi-novinky-v-guitar-hero-iv
Novinka Tvorba skladeb a další novinky v Guitar Hero IV

Tvorba skladeb a další novinky v Guitar Hero IV

sleepless.

sleepless.

13. 5. 2008 09:49
Reklama

Před pár dny se CEO Activision Bobby Kotick kasal při pohorovu s analytiky, jak všem (hráčům, konkurenci, bohu, satanovi, všem stromečkům i květinkám a zvířátkům) vytře už brzy zrak představení novinek v Guitar Hero IV. Kupodivu hovořil pravdu, i když naplno mu to přiznáme až v momentě, kdy nám informace o Guitar Hero IV předloží oficiálně. Zatím si můžete spolu s nám šňupnout něco informací seškrábaných na NeoGafu z posledního čísla magazínu GameInformer.

GH IV přinese vedle hraní na kytaru údajně též zpěv přes mikrofon a mlácení do škopků přes bubínky, což padne jako ulité na dubnové náznaky opět od páně Koticka. Jednou z těch zajímavějších novinek je však možnost nahrát s pomocí zmíněných nástrojů (vyjma zpěvu) svoji vlastní skladbu, kterou pak můžete uploadnout na server, aby si ji mohli stáhnout a zahrát ostatní hráči. Nejdříve by měl být počet možných uploadů omezen na 5 vámi vytvořených písniček, pokud však budou skladby dobře hodnoceny, zvedne se vám limit na desítku skladeb. Co je hlavní, tato tvorba a sílení songů bude nabídnuta i majitelům plánovaných PS2 a Wii verzi, vedle nichž vyjde GHIV údajně i na DS, PS3 a Xbox 360. O PC tu nikdo nemluvil.

Ovšem onou skutečně skokovou inovací, kterou měl zřejmě Kotick na mysli, je nový způsob hraní, respektive nový způsob hraní jednotlivých not, který by měl údajně změnit/ovlivnit způsob, jakým budete další GH hry hrát v budoucnu. Rozhodně jsme na to zvědaví´, ačkoli v této chvíli nám to moc velký smysl nedává. Asi jsme se ztratili v překladu.

Stejně zvědaví jsme na skladby, které GHIV nabídne. Activision se o tom zatím nechce moc bavit, hlavně ze strachu, aby toho nezneužila konkurence. Víme tedy, že budou v GHIV určitě přítomny skladby od The Eagles, Van Halen, Linkin Park a Sublime, což bychom okomentovali asi takhle: „hmmmm.“ Rozhodně však vítáme rozhodnutí nebrat do hry žádné coververze, ale pouze originální nahrávky od původní interpretů a autorů.

Toť pro tuto chvíli vše, jdeme klepat na dveře Activision, aby už to oficiální představení konečně pustili ven.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama