rock-band-sondaz-kontruje-guitar-hero-iv
Novinka Rock Band sondáž kontruje Guitar Hero IV

Rock Band sondáž kontruje Guitar Hero IV

sleepless.

sleepless.

15. 5. 2008 14:18 2
Reklama

Říkejte si co chcete, ale je hodně podezřelé, že zrovna ve chvíli, kdy se začínají šířit informace o novinkách v Guitar Hero IV, se najednou vynoří náznaky možné podoby dalších Rock Band her. Čtenář Kotaku s nickem "shroom" se prý účastnil online průzkumu, v němž byl dotazován na témata týkající se ceny Rock Band titulů, ale i jejich obsahu. Těžko z toho cokoli konkrétního odvozovat, protože je to pořád pouze průzkum, v němž musí být nutně uvedeno spousta variant, ale je docela příjemné sledovat, že EA/MTV/Harmonix nesedí na obláčku s nosem nahoru, ale bedlivě sledují konkurenci a přemýšlí, jak jí vyrazit trumfy z ruky. Z toho mohou vždycky těžit pouze hráči.

V případě Rock Bandu to platí zejména o ceně, která je rozhodně nadstandardní. A vůbec, neberte teď chvíli v potaz přemrštěnou cenu Rock Bandu v Evropě a zkuste sami sobě odpovědět kolik byste za Rock Band byli ochotni zaplatit. Dali byste raději 199 babek za speciální edici obsahující dvě kytary, bubínky a mikrák, nebo 169 za edici obsahující jen jednu kytaru, bicí a mikrofon? A co kdyby stála druhá zmíněná varianta jen 149 dolarů?

Jsou tu však ještě jiné ošemetné otázky. Stáli byste vůbec o Rock Band 2 a co když Guitar Hero IV nabídne vedle kytary i bicí a mikrofon (což je potvrzeno), kterou hru si vyberete? Upřímně řečeno se na poslední otázku nedá dost dobře odpovědět, když nejsou k dispozici informace o písničkách v obou titulech obsažených.  Právě skladby by byl pro nás při rozhodování o koupi těchto dvou her, kdyby byly jinak v podstatě identické, rozhodující faktor. No a nemůžeme nedodat, že už příští týden vychází v Evropě Xbox 360 verze Rock Bandu, ovšem za cenu, která by se ve válečných podmínkách dala označit za nepřátelskou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama