teroriste-hrozi-svetu-artworkem-z-fallout-3
Novinka Teroristé hrozí světu artworkem z Fallout 3

Teroristé hrozí světu artworkem z Fallout 3

sleepless.

sleepless.

30. 5. 2008 16:21 35
Reklama

V rukou máme další důkaz o tom, jak jsou hry natolik dospělé médium, že může být používáno k propagandě teroristických činů a názorné prezentaci účinků nukleárního útoku na Washington. Přesně za tímto účelem se totiž podle SITE (US organizace monitorující teroristickou a extrémistickou činnost) objevil na radikálně islámských fórech obrázek zobrazující budovu Kapitolu těsně po výbuchu atomové bomby, jak o tom informuje News.com.au.

Teroristé hrozí světu artworkem z Fallout 3
i Zdroj: Hrej.cz

Obrázek měl být pouze předvojem instruktážního videa nabádající  „jihádisty“ k používání nukleárních a biologických zbraní při útocích na všechno „západní“. Budoucí existenci tohoto videa potvrdil i zástupce FBI, ale co nás na tom celém zajímá nejvíce je stejně onen obrázek.

Jako bychom jej už někdy někde viděli… Noo jo, on je to artwork z Fallout 3. V tom případě by měl někdo zavolat do Bethesdy, aby vývoj F3 okamžitě zastavili, nebo svoji hru přinejmenším předělali. Budou-li pokračovat v nastaveném směru, mohou jednak očekávat telefonát od Al-Káidy, jestli by jim neposlali pár kopií hry zadarmo, aby měli čím cvičit bojovníky, a pak také telefonát od Jacka Thompsona, že je bude žalovat za produkci teroristické simulace. Teď jde o to, co je horší, jestli Thompson, či Al-Káida.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama