beyond-good-evil-2-pristupnejsi-ale-ne-casual
Novinka Beyond Good & Evil 2 přístupnější, ale ne casual!

Beyond Good & Evil 2 přístupnější, ale ne casual!

sleepless.

sleepless.

2. 6. 2008 10:56 4
Reklama

Samozřejmě si uvědomujeme, že jsou to jen takové ty řečičky okolo a v zásadě o ničem, které většinu čtenářů naštvou, aniž by do budoucna měly nějaký dopad. Ale za prvé je pondělí a za druhé se to týká Beyond Good & Evil 2 :)

Minulý týden se Yves „Ubisoft“ Guillemot  rozpovídal v interview pro Next-Gen.biz o potenciálních důvodech komerčního neúspěchu Beyond Good & Evil a nahlas naznal, že za to může přílišná komplikovanost, či obtížnost hry pro tehdy ještě nepočetnou skupinu non-core hráčů. Zároveň dodal, že díl druhý bude právě s prve podceněnou skupinou nových hráčů počítat a hra bude přístupnější.

Co si z toho normální hráč odvodí? Že bude Beyond Good & Evil 2 jednoduchá hříčka pro casual publikum a ztělesnění videoherní pohromy. Ale tak to prý není. Na otázku redaktora GamesIndustry.biz: „Půjde tedy spíše o casual hru?“ odvětil Guillemot rázně: „Ne, bude (BG&E2) pouze přístupnější než první díl. A doufáme, že nový zákazníci budou mít možnost se o tom přesvědčit.“

Takže žádná casual záležitost, jen poněkud přístupnější verze konceptu z prvního dílu. To by nám docela vyhovovalo, jako kompromis, a zřejmě nejenom nám, protože jak Guillemot prozradil, Beyond Good & Evil si v té době koupilo mnohem více dívek než jiné produkty od Ubisoftu, což jenom dokazuje, že má ženské plemeno mnohem vytříbenější vkus než muži, nebo že by to byl čuch? Čert ví, každopádně je z BG&E2 pořád k dispozici pouze první trailer a čeká se na informace, informace, informace a zřejmě i obrázky a in-game videa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama