crytek-oficialne-predstavuje-crysis-warhead
Novinka Crytek oficiálně představuje Crysis Warhead

Crytek oficiálně představuje Crysis Warhead

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

5. 6. 2008 13:12 1
Reklama

Společnost Electronic Arts Inc. a nezávislé studio Crytek dnes oznámili vývoj titulu Crysis Warhead – paralelního příběhu ke Crysis, jedné z nejlépe kriticky hodnocených first-person stříleček a her roku 2007. Crysis Warhead, jehož distribuce je exkluzivně ve verzi pro platformu PC připravena na letošní podzim, je prvním titulem pobočky studia Crytek v Budapešti. Informace o něm jsme vám přinesli už toto pondělí a i dnes jsme si lehce zaspekulovali o tom, co je vlastně Crysis Warhead zač. Titul je postaven na nové vylepšené a optimalizované technologii CryENGINE 2. „Způsob, jakým hráči i média loni Crysis přijali, nás velmi potěšil,” říká Cevat Yerli, výkonný ředitel a prezident studia Crytek.

„Již dříve jsme prohlašovali, že naším cílem je neustále zvedat laťku. U Warheadu se soustředíme na dokonalost prezentace příběhu a herní výkon, ale samozřejmě nezapomínáme ani na vizuálně dopilovanou grafiku a propracovaný herní systém bez limitů, který v Crysis vzbudil tolik obdivu.“ „Nejlepším výsledkem, jaký si v rámci našeho programu EA Partners můžeme přát, je situace, kdy se nezávislé studio světové extratřídy, jako je Crytek, rozhodne pokračovat ve spolupráci,“ říká zase David DeMartini, viceprezident a globální manažer EA Partners. „Crysis je unikátní hrou a nyní se stane i komerčně úspěšnou sérií. Už se nemůžeme dočkat, až ve spolupráci se studiem Crytek letos vydáme další hit s názvem Crysis Warhead.“

V Crysis Warhead si hráči navléknou nanooblek seržanta Sykese, jedné z předních postav z Crysis, známého též pod přezdívkou ‚Psycho‘. V paralelním příběhu Psycha, jenž je ve srovnání se svým parťákem z Delta Force Nomádem mnohem impulzivnější a agresivnější, odhalíme na pozadí událostí původní hry, že život na druhé straně ostrova je ještě zběsilejší a výbušnější. Naštěstí je Psychův nanooblek stejně účinný a jeho výstroj a výzbroj zahrnují vedle nových vozidel ještě mocnější arzenál plně modifikovatelných zbraní, s nimiž má vše, co potřebuje k zvládnutí jakékoli situace. Kromě této nové kampaně pro jednoho hráče obsáhne Crysis Warhead i inovovaný multiplayer. Crytek navíc slibuje, že nás v průběhu léta bude pilně zásobovat novými informacemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama